Mijn leven in beeld en enkele woorden

Sous le sable

Afgelopen vrijdag was Janneke bij me. We draaien samen een leuke verrassing in elkaar voor een lieve vriendin die al snel gaat trouwen. Na de gedane arbeid hebben we gekeken naar de film "Sous le sable".

2024

Een vrouw gaat met hara man op vakantie en terwijl zij ligt te soezen, verdwijnt hij in zee. Pas maandan later wordt zijn lichaam, onherkenbaar verminkt gevonden. Het bijzondere is dat de vrouw al die tijd tegenover haar omgeving doet alsof hij nog leeft. Zelfs tegenover haar nieuwe minnaar…. Uiteindelijk kan ze niet anders dan de vreselijke waarheid onder ogen zien. Prachtig weergegeven, op z’n Frans, sober en integer. Een aanrader! Imgp0686_1 Dit is Janneke!

One Response

  1. lijkt mij en spannende film

    8 september 2007 at 12:08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.