Mijn leven in beeld en enkele woorden

Thermen!!

sabbia

Samen met Theresa ging ik een dagje op stap naar Sanadome in Nijmegen. Een dagje Thermen noemt Theresa dat. In Nijmegen aangekomen eerst de instructies aanhoord, ons omgekleed en toen lekker op naar de koffie met appelflap! Vervolgens zijn we lekker in het water gestapt en hebben we genoten van bubbels in alle soorten en maten. OOk het buitenbad, al was er jammer genoeg een koude wind. Na de heerlijke lunch hebben we eerst op een Shiatsustoel gelegen. Deze stoel gaf ons een massage en deed mij spieren voelen die ik niet kende- haha. Daara naar de Sabbiamed. We gingen daar op een lakentje in het zand liggen. Daar beleefden we als het ware een dag en een nacht in drie kwartier tijd. Het werd dus licht en donker en het zand werd warm en weer koud. Allerlei aroma’s maakten het compleet, al moet ik eerlijk beknnen dat ik die aroma’s niet bewust heb kunnen ruiken. Einde van de middag gingen we naar de Kraxenofen ( de laatste foto). We zaten in een soort badkuip op z’n kant Aan onze rug zat een houten hekwerkje en daarachter zat hooi. We kregen een groot laken om, dat een uitsparing had voor ons hoofd. In de ruimte waren vier van die badkuipen. De deur ging dicht en vervolgens kwamen vanuit het hooi warme dampen opstijgen. Als het ware een sauna. Erg warm, dat zeker. Het water en zweet druipte van ons af. Het gekke was dat er geen koud bad na kwam. Maar we hebben ons spontaan maar even lekker gekoeld in een van de thermaalbaden.Tot slot genoten we van een lekker roseetje, dat ons ondanks dat we wl een beetje rozig waren, niet eens teut maakte. Een heerlijk dagje!

massagestoel

krax

One Response

  1. Klinkt lekker relaxt, moet ik ook eens doen!

    17 augustus 2007 at 17:53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.