Mijn leven in beeld en enkele woorden

Terugblik op een jaar

 

 

Niet helemaal zelf bedacht – Marije en Marina deden het ook – maar wel leuk. Een terugblik op 2011 Een mooi jaar voor ons. Hebe en Wietze worden steeds groter. Wietze wist dit jaar diploma A en B te behalen! Klaar met de zwemlessen, want C hoeft voor hem niet. 2011 was het jaar waarin hij eindelijk leerde fietsen, wel 20 cm groeide, dus soms wel 4 boterhammen at bij het ontbijt en waarin om die reden op dit moment een mooie halfhoogslaper op hem staat te wachten. Het jaar waarin hij zonder lampje durfde te gaan slapen en gewoon naar de kapper gaat als dat nodig is en waarin hij op de nieuwe school naar groep 3 ging. De Nintendo en de Wii zijn zijn favoriet speelgoed en verliefd is hij niet. The moonwalk en dansen als Gene Kelly zijn cool!

Hebe kreeg haar zwemdiploma C. In november ging een grote wens in vervulling en ging ze voor het eerst naar paardrijles. Ze gaat ook met veel plezier naar Faust theater. In mei was het grote optreden waarin ze heks was. Met een beetje meer durf komt ze volgens juf Gaby in het komend jaar nog veel verder. Hebe ontdekte in 2011 Youtube en weet ons bij te praten over Lady Gaga en Beyonce. Ze kent het geheim van Sinterklaas en maakte een surprise en gedicht. Enne, spijkerbroeken wil ze niet. Als ze iets wil leren, gaat ze door tot het gaatje en koud of niet, op de fiets gaat onze bikkel gewoon door tot ze als eerste op school is.

Voor Robert Jan was het een pittig jaar. Hard werken in zijn drie banen en zicht op uitdagende functies die het niet werden. Mooie optredens met Hanneke en andere (ex) Fontys studenten. Ook met Starlight dat knokt om in 2012 ‘Bloodbrothers’ op de planten te kunnen zetten. Genieten van een dagje klungelen achter de laptop en dollen met de kinderen. In mei kamperen in Groesbeek en in de zomervakantie genieten in Italie en Frankrijk.  In 2011 verkocht hij zijn aandelen Saab en kwam zelfs het moment waarop hij tegen onze Saab 9-5 zei “Ik wil jou nooit meer zien”! Om een maandje later met heel veel plezier de gloednieuwe Citroen te gaan halen. En bovenal genoot Robert Jan in 2011 van golf! Hij heeft in 2011 heel wat banen gezien, van Nunspeet, tot Spaarnwoude en Dorhout Mees. De mooiste baan van Nederland, ‘het Rijk van Nijmegen’ ging niet door door een gigantische hoosbui, maar die komt vast nog wel. Golfset nummer 3 dit jaar, door pech met de tweede. En bij dat uitdagende spelletje heeft hij maar wat veel plezier met zijn ‘golfmaatjes’.

Voor mij was het ook een jaar van erg hard werken. Heel wat avondjes ook thuis aan de slag. Soms leuk, soms ook wel lastig. Het klarinetspelen heb ik gedag gezegd, omdat ik daar toch niet zo mijn ei in kwijt kon en onvoldoende de tijd en energie kon opbrengen om voldoende te studeren. Van september tot november was ik weer voor even lid van de Deventer musical, en deed mee aan het concert ‘the show must go on’. Nu maar hopen dat de Deventer Musical kan blijven bestaan! En in september werd ik lid van een fotoclub. Wat een goed besluit, ik geniet er met volle teugen van om nog meer uit mijn leukste hobby te halen.

Buiten ons gezin, genieten we van onze contacten met vrienden en familie. Gelukkig zijn de ouders nog steeds heel aardig gezond en hebben we in 2011 ook menig leuk familie-uitje gehad.

Kortom, we kijken op deze oudejaarsavond, luisterend naar de mooie liedjes van weleer in de top 2000, met genoegen terug op 2011 en vooruit naar wat 2012 ons gaat brengen!

 

 

 

One Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.