Mijn leven in beeld en enkele woorden

Groningen

Robert Jan gaf dit weekend een workshop operette op het conservatorium in Groningen. Omdat de kinderen een weekje skieen zijn met hun moeder, namen wij de kans waar om een lekker weekendje weg te gaan.  Tijdens de workshop heb ik mooie plekjes in Groningen gefotografeerd. na de workshop hebben we even lekker gegeten en daarna zijn we naar de bios gegaan. ‘The descendants’ , ik vond het een mooie en aangrijpende film, waardoor ik werd geraakt. Robert Jan kon niet loskomen van de ‘ Nespressolook’ van George Clooney… Daarna lekker een nachtje geslapen in het Hampshire hotel. Zondag wilden we nog wat gaan ondernemen, maar omdat het Groninger museum niet zo aansprekende tentoonstellingen had, het museum in Zwolle gesloten was en we ook geen leuk concertje konden vinden, gingen we lekker rustig met de trein naar huis. Om , lekker bij de kachel, te genieten van een wijntje, lekker eten , een spannende golfmatch en elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.