Mijn leven in beeld en enkele woorden

Een gewone maandagmiddag

De laatste paar weken ben ik op maandag alleen met de kinderen, omdat Robert Jan na zijn werk in Harderwijk nog naar Tilburg gaat voor het dirigeren van het Muth-koor. Dat levert voor mij en de kinderen aardig wat fietstochtjes op van en naar school en van en naar Faust (waar Hebe danst, zingt en acteert), vriendjes en opnieuw Faust.

Vandaag was het wel een heel gezellige boel. Het was dierendag, dus op weg naar Faust kocht ik met Hebe wat speeltjes en lekkers voor de katten. De kinderen vonden het minstens zo leuk als de katten.

Dierendag

 

Daarna lekker eten en even bellen met papa, die we toch wel missen. En toen kwam de bijna wekelijkse ‘voorstelling’ van Hebe. Ze danst momenteel op “de Twips’ uit ‘ Ja zuster, nee zuster’ , en geniet daarvan met volle teugen. Soms moet de muziek even terug naar het begin omdat ze even de draad kwijt is, maar verder is ze een artieste in de dop!

Faust

Faust-2

Maar daarmee was het nog niet op voor deze dag. De kinderen gingen nog een kwartiertje knutselen en daarna ging Wietze als eerste mee in bad. En daar zat Hebe op onze ‘muziekkamer’ op de piano te improviseren. We besloten na het douchen nog even verder te gaan. Dat was wel heel knus! We kwamen zonder papa natuurlijk niet echt verder dan ” alle eendjes zwemmen in het water’ en ‘ ‘Altijd is kortjakje ziek’ , maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Wietze stal wel de show met zijn eigen compositie voor zang en gitaar. Het ging ongeveer zo:

Ik hou van jou

Ik ben verliefd op jou

Ik ben niet verliefd op jou

Ik blijf je eeuwig trouw.

En zo keek hij erbij….:

Faust - dierendag1

Hierna nog even voorlezen en je kunt je wel voorstellen dat ik ze hierna niet meer gehoord heb…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.